Wauw, wat een toffe ervaring was dit – Dit project was helemaal te gek om te doen en wat het nóg beter maakte was dat Linda ook nog eens het tofste mens dat ik in tijden heb ontmoet :D Ze zit zo vol energie en enthousiasme en samen hebben we alle stenen omgedraaid om een perfect merk te creëren.

Linda nam contact met me op met de vraag of ik haar wilde helpen met het opstarten van haar CoachingsBusiness. Ze wilde hulp bij het bedenken van een naam, logo, strategie en een bijbehorende website.

Helemaal perfect, dat is wat ik het liefste doe!!

Haar droom was om een Coach te worden voor rouwende mensen in de breedste zin van het woord, mensen die iemand verloren zijn, mensen die een scheiding doormaken of mensen die zichzelf zijn kwijtgeraakt.. Allemaal kunnen ze bij Linda terecht.

 

 

We zijn begonnen met duidelijk krijgen wat haar vibe moet gaan zijn, wat past bij haar? En wat past bij haar doelgroep? We hebben gebrainstormd over een naam en na een paar keer heen en weer gemaild te hebben kwam Linda met WithBliss!! Want Bliss betekent supreme happiness – ultiem geluk en dat is wat ze iedereen gunt.

We hebben uren om de eettafel gezeten om alle hersenspinsels in een logisch verhaal te verwerken en een sfeer te bepalen. Van hieruit hebben we de opzet en de diensten gevormd tot hoe ze nu zijn. Ook hebben we ervoor gekozen om een tagline toe te voegen om nog een extra persoonlijke boodschap over te brengen naar de bezoekers van de site.

 

 

Nu we een mooie basis hebben met de naam en de diensten kan ik aan de slag met de ontwerpen die bij haar en haar merk passen.

Linda had haar logo vrij snel gekozen uit een aantal verschillende opties, het is een hart bestaande uit 2 vingerafdrukken. 1 van Linda en 1 van de cliënt, samen zorgen ze ervoor dat de cliënt weer op de juiste weg terecht komt. De vuurtoren in het logo is geïnspireerd door deze quote, die voor Linda heel belangrijk was en is tijdens de ontwikkeling van haar business: ‘ “I am a Lighthouse rather than a lifeboat. I do not rescue but instead help others to find their own way to shore.”

 

 

Het logo (en de bijpassende brand elementen) is rustig, zachtaardig, maar ook stoer en krachtig en dat is precies zoals Linda is en wat ze haar klanten/cliënten te bieden heeft.

Linda heeft ervoor gekozen om ook haar website door mij te laten ontwerpen dus na het kiezen van het logo hield het avontuur nog niet op!! Weer hebben we uren aan de eettafel gezeten om tot een mooi en concreet plan te komen en toen alles besproken en duidelijk was ben ik weer aan de slag gegaan. Je kunt het resultaat hier bekijken!!

 

 

Als ‘afsluiting’ van de opstartfase heeft Linda een LAUNCH PARTY georganiseerd voor al haar vrienden en familie, het was een groot succes en supergezellig!!

 

 

Ik ben onwijs blij dat Linda mij gevonden heeft en dat we samen aan dit kekke project hebben kunnen werken, ik blijf achter de schermen nog helpen bij WithBliss dus gelukkig is het geen afscheid, maar een heel leuk begin :)

Als je ook een eigen merk wilt voor je coaching business, je kapsalon aan huis, je blog of wat dan ook, ik wil je graag helpen :D 

HULP NODIG?: