Wil jij deze zomer blijven dromen over je eigen business óf wil je de zomer gebruiken om het eindelijk te DOEN!!

Met WithDots Summer School begin je bij het begin en knal je voor je het weet naar je eerste inkomen.

Herken je dit?:

Je bent gemotiveerd en hebt plannen voor 10, maar stelt het echte werk steeds uit omdat je afgeleid wordt. Je weet niet waar je moet beginnen, of denkt dat het je toch niet zal lukken. 

 • Heb je het gevoel dat je echt voor jezelf moet beginnen, voel je diep van binnen dat je zoooveel te bieden hebt? Je moet gaan geloven dat jij er mag zijn en dat jij uniek bent en dus geen concurrentie hebt. Jij kan als enige doen wat jij kan doen.

   

 • Praat jij jezelf steeds aan dat het niet de juiste tijd is om te beginnen, dat het iets is voor later?

   

 • Denk je vaak dat je het vast niet zal doorzetten omdat er teveel andere dingen in je leven zijn die je aandacht nodig hebben. Je gezin, je boodschappen, je huishouden, je vrienden etc etc..

  .
  .
  Meld je dan nu aan, want oef is dit zonde!! Elke stap gaat je dichterbij brengen naar een gelukkiger leven, wat ben jij trots als je straks je business kunt presenteren :D

Door je aan te melden voor WithDots Summer School beloof je jezelf om het dit keer door te zetten, geen excuses of uitstel meer.

Wat gaan we doen?

We gaan beginnen met het brainstormproces, ik help je met het aanbrengen van structuur en het maken van een planning. 

 

Terwijl jij je plannen perfectioneert ga ik aan de slag met je logo en branding zodat de buitenwereld gaat voelen wat jij voelt.

 

Als de plannen en de branding klaar zijn gaan we aan de slag met je website. Ik zet alles op, je hoeft alleen te zorgen voor een domeinnaam en hosting (geen zorgen ik vertel je precies wat je moet doen).

 

Samen zorgen we ervoor dat alles wat je toekomstige klanten moeten weten op je website staan en de vibe zullen voelen die je uit wilt stralen.

 

Als de website online staat gaan we samen aan de slag met je marketingplan, hoe wil je mensen op je website krijgen? Wil je social media gebruiken of wil je in het echte leven je business promoten? We bedenken samen een manier wat het prettigst voelt voor jou en wat het beste past bij je bedrijf.

 

We eindigen het proces met het behandelen van de after sales. Hoe zorg je ervoor dat je klanten kick-ass reviews achterlaten en, nog beter: hoe zorg je ervoor dat het terugkerende klanten worden!!

Je krijgt:

 

 • Brainstormsessies per e-mail/WhatsApp
 • Een logo met bijpassende brandingelementen
 • Een website die perfect bij je merk past
 • Gedurende 3 maanden onbeperkte coaching dmv e-mail en WhatsApp
 • Een sidekick die je motiveert om door te gaan en niet op te geven!!

De kosten voor WithDots Summer School zijn eenmalig: €2000,-

 

Kosten zijn inclusief: 

 • Logo en andere ontwerpen die nodig zijn voor je website (twv €250,-)
 • Website ontwerp (twv €950,-) + premium WordPress Thema (Divi twv $249)
 • Coaching gedurende 3 maanden per mail/WhatsApp (onbeperkt aantal e-mails twv minimaal €1500,-) 

Exclusief:

-Domeinnaam en hosting (ik kan je hier wel mee helpen, maar je moet het zelf aanschaffen anders ben ik de eigenaar van de site en dat is niet wat we willen natuurlijk!! YOU’RE THE BOSS :D

-Eventuele premium plugins die nodig zijn voor je website zoals boekingssystemen etc. 

Meld je nu aan en we kunnen direct beginnen!!