Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden
WithDots Design & Coaching

Pak een bakkie koffie of thee en lees het even door, duurt niet lang dat beloof ik. Ik beschrijf een aantal afspraken die we maken als ik een opdracht voor je ga doen. Je geeft automatisch akkoord op deze voorwaarden wanneer je akkoord geeft op de opdracht.

Informatie aanvraag en brainstormen:

Een informatie aanvraag, brainstormen over een enkel onderwerp of het beantwoorden van wat vragen die je misschien hebt zijn allemaal kosteloos. Wil je coaching gedurende de hele start up van je bedrijf, hulp bij het schrijven van (bedrijfs)plannen/ teksten voor op je site etc. dan zal ik daar een prijs op maat voor geven. Pas als beide partijen akkoord zijn, gaan we aan de slag.

POM of Prijs op Maat:

(ik prefereer POM want dat staat zo schattig)

Alle prijsvoorstellen die ik geef zijn 30 dagen geldig. Als je akkoord gaat dan kun je de offerte getekend terug sturen, maar je mag deze ook per mail akkoord geven dat is wel zo makkelijk!

Pas als de offerte getekend terug is (of ik heb een akkoord per mail) zal ik de opdracht gaan inplannen. Als het gaat om een website of webshop dan vraag ik een aanbetaling van 50%. Als dit binnen is dan plan ik het in. Ik werk altijd maar aan 1 website/webshop tegelijk, zo kunnen we snel schakelen en halen we het maximale uit onze samenwerking.

Levertijd/Oplevering:

De oplevering van een ontwerp is altijd in overleg, mocht je ergens spoed bij hebben laat het me weten en ik zal per geval kijken of ik mijn turbo kan aanzetten!!

Betaling:

Ik vraag bij een website/webshop opdracht 50% aanbetaling bij het akkoord gaan van een opdracht, zodra de betaling binnen is zal ik de benodigde tijd reserveren in mijn agenda. De prijzen op de website zijn inclusief BTW. Wil je een afspraak om face to face te brainstormen en afspraken te maken dan zal ik daar reiskosten voor rekenen tenzij de afspraak in Almere plaatsvindt. Ik reken geen uren (tenzij je me een hele dag gijzelt :).

Opdracht:

Om de opdracht zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren heb ik informatie nodig, ik zal je vragen stellen of een vragenlijst mailen om zo te kunnen achterhalen wat het beste bij je past.

Bij een website/webshop opdracht hoort wat meer huiswerk, ik zal je het huiswerk sturen als je akkoord bent gegaan. Huiswerk klinkt heel saai, maar dat is t niet en daarbij is het gewoon nodig :) Het huiswerk bestaat uit het beantwoorden van vragen en alle teksten en afbeeldingen maken voor de website.

Als ik alle info van je binnen heb gekregen, dan kan ik achter elkaar aan de slag om een kneiterkekke website of shop voor je te knutselen.

Aansprakelijkheid:

Als een ontwerp is goedgekeurd en verzonden in de afgesproken bestandsformaten, dan zit mijn werk erop. Ik ben niet aansprakelijk voor iets wat na oplevering gebeurt.

Ook met een website/webshop is het zo dat ik na oplevering niet meer aansprakelijk ben voor eventuele problemen. Ik doe mijn best bij alle opdrachten, bij een probleem wil ik natuurlijk helpen waar ik kan. Mocht er iets kapot zijn of iets opnieuw gebouwd moeten worden dan maak ik een offerte.

Geschillen:

We gaan geen ruzie maken toch? Mocht er onenigheid zijn over een ontwerp dan komen we daar vast samen uit, eventueel met een onafhankelijke derde partij.

Als laatste nog even dit:

Ik steek veel tijd in het maken van tools, teksten, blogs, worksheets en andere ontwerpen die op mijn website verschijnen. Deze zijn gratis voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commercieel gebruik!

Als je een blogartikel wilt delen op je eigen site vind ik dat hartstikke leuk, maar neem eerst even contact met mij op! Je mag in ieder geval nooit meer dan 100 woorden plaatsen van een artikel en er moet altijd een goedwerkende link bij staan die verwijst naar het artikel op withdots.com

Leer me kennen op Social Media!