Selecteer een pagina

Samen maken we je merk onvergetelijk!!

Logo + Brandingelementen

Je hebt een tof plan, je weet ongeveer wat je wilt maar.. Je hebt zelf niet de skills om een tof logo met bijbehorende branding elementen te maken.  En daar kom ik om de hoek, ik help je om je visie binnen no-time te vertalen naar een logo en stijl die perfect bij je past en die (nog belangrijker!) je ideale klant aanspreekt.

Ik begeleid je tijdens het proces en indien nodig help ik je ook bij het maken van ontwerpen voor je website, het bedenken van een strategie, het ontwikkelen van diensten, het schrijven van teksten.. Een soort opstart Virtual Assistant :)

(let op: ik maak geen websites meer, alleen ontwerpen voor op je website zodat alles mooi bij elkaar past)

Als je kiest voor een Brandingspakket dan krijg je:

Een tof logo dat precies bij je past

Meerdere branding elementen die je kunt gebruiken voor je website of voor op social media

Een stylesheet met kleurcodes en moodboard zodat je je stijl altijd consistent kunt houden

wat anderen over mij zeggen:

“Ik heb Nicky ingeschakeld voor een logo- en huisstijlontwerp voor kantoormeisjes.nl. De ontwerpen die ze had gemaakt waren zo ‘spot on’ dat ik ook gevraagd heb of ze ook de website voor ons wilde maken. Tijdens het proces heeft ze me continu op de hoogte gehouden van de voortgang en kon ik ook steeds aangeven als ik iets toch net anders wilde.
 
Nicky heeft heel goed uitgevogeld wat er nodig was en wat we wilden uitstralen en dat heeft ze tot een prachtige website gemaakt die perfect past bij wat wij zijn. Dankjewel!”
 
Agnes Boeijing

WITHDOTS BRANDING vanaf €250,-

Agenda staat vol!!

 

Hoe werkt het?

  • Als je hierboven op LATEN WE KNALLEN klikt dan kom je bij een formulier die je kunt invullen, ik ontvang deze per mail en zal deze z.s.m. behandelen.
  • Je krijgt van mij n.a.v. dit formulier een offerte met een prijs op maat voor jouw project, elk project is anders en uniek!!

Planning en Strategie

In deze week bepalen we de richting, we zullen heen en weer mailen om de juiste stijl te bepalen en om te bepalen welke kant je op wilt met je bedrijf. Dit is handig om te weten, omdat het logo de juiste vibe moet uitstralen. Ook bepalen we welke elementen je nodig hebt, dit zal voor iedereen anders zijn.

ONTWERPEN

In deze week ga ik aan de slag met alles wat we verzameld hebben, ik maak meerdere logo opties en elementen.

Tweaken

Deze week is voor het tweaken en verfijnen van de ontwerpen om tot een fantastisch resultaat te komen.

Puntjes op de i en versturen van de bestanden

In week 4 zetten we alle puntjes op de i, na deze week verstuur ik je alle bestanden per e-mail en zal ik de factuur versturen.

WITHDOTS Branding vanaf €250,-

Agenda staat vol!!

 

WithDots BRANDING is perfect voor:

 

  • Creatievelingen die een facebook verkoop groep hebben of een Etsy shop en die graag hun eigen stijl willen hebben 
  • Online ondernemers die nog geen eigen identiteit hebben wat ontwerpen betreft 
  • Winkeltjes of bedrijven die wel een fysieke locatie hebben, maar nog geen consistente stijl hebben waardoor ze makkelijk herkent worden

WithDots branding is niet perfect voor:

 

  • Grote bedrijven, ik werk voornamelijk met ZZP’ers, online ondernemers en op deze samenwerking zijn mijn diensten ingericht
  • Mensen die niet snel kunnen of willen schakelen. Om binnen een korte tijd tot een optimaal resultaat te komen moeten we KNALLEN!! (langere projecten neem ik sporadisch aan, neem contact op als je denkt dat je project bij mij in goede handen zal zijn en ik maak een plan op maat)
  • Mensen die nog niet precies weten wat ze willen, als jij dit bent → neem contact op misschien kan ik je met wat coaching de juiste kant op krijgen :D

wat anderen over mij zeggen:

Nicky, wat jij voor mij hebt gedaan en vooral hebt betekent in mijn reis naar het resultaat is met geen pen te beschrijven! Vanaf het eerste contact wist ik dat jij mijn droom en mijn doelen zou kunnen vertalen in een website waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. Je hebt mij zoveel gegeven; geduld, inspiratie en vertrouwen. Zonder jou was dit nooit zo BLISS geworden! Je bent een powervrouw die ik iedere ( startende ) ondernemer aan zal raden. Keep up the good work, je bent een bron van energie! Dankjewel voor alles!

WithBliss Linda

veelgestelde vragen:

Wat moet ik allemaal hebben voor je kunt beginnen met mijn logo?

Voordat ik begin aan je logo en toebehoren zal ik je een vragenlijst mailen, vragen zoals wat maakt jouw merk uniek en welke kleuren kenmerken jouw merk etc. Naar aanleiding van die vragenlijst kan ik een beeld vormen van hoe jij bent en hoe we dit kunnen gaan vertalen naar je merk en logo.

Wat krijg ik precies?

Wat het eindproduct wordt dat hangt af van wat je nodig hebt, dit zal in elk geval anders zijn. Je ontvangt in ieder geval een logo en meerdere ontwerpen die je bij het uitdragen van je boodschap kunt gebruiken. Je ontvangt de eindbestanden per mail in PNG en JPG en op aanvraag in EPS.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, ik heb er geen probleem mee als je in termijnen betaalt, ik kijk wel altijd per project hoe we dit indelen en zal altijd een aanbetaling vragen.

Zijn er nog andere kosten die ik krijg los van wat jij vraagt?

Nee, voor branding doe ik al het werk en er is niks anders nodig :)

Als het logo af is, is het dan van mij?

Ja, je hebt dan je allereigenste logo!! Vanaf het moment dat je akkoord bent met het eindresultaat (en je hebt de bestanden ontvangen) is het jouw eigendom, je mag ermee doen wat je wilt.

Ik weet nog niet precies wat ik nodig heb..

Dat is geen probleem! Als jij denkt dat wij een goede match zijn, mail me je idee / plan en we gaan kijken wat ik voor je kan doen!!

WITHDOTS BRANDING vanaf €250,-

Agenda staat vol!!