WithDots ShowCase – WithBliss

 

Wauw, wat een toffe ervaring was dit – Dit project was helemaal te gek om te doen en wat het nóg beter maakte was dat Linda ook nog eens het tofste mens dat ik in tijden heb ontmoet :D Ze zit zo vol energie en enthousiasme en samen hebben we alle stenen omgedraaid om een perfect merk te creëren.

Linda nam contact met me op met de vraag of ik haar wilde helpen met het opstarten van haar CoachingsBusiness. Ze wilde hulp bij het bedenken van een naam, logo, strategie en een bijbehorende website.

Helemaal perfect, dat is wat ik het liefste doe!!

(meer…)

Super handig content plan voor je blog!

content plan maken

WAT IS CONTENT?

Content is simpel gezegd de inhoud van je website of eigenlijk zelfs de inhoud van al jouw boodschappen op het internet. Dit is nogal veel dus.. Daarom is het heel verstandig om een content plan te maken als je met een blog start, zelfs als je een website/webshop start zonder blog is het aan te raden om een content plan te maken en te volgen.

Om een idee te krijgen; dit is je Content:

  •         Blogberichten
  •         Statische pagina’s
  •         De antwoorden die je geeft op vragen op je site
  •         Social Media posts
  •         Beschrijving van je bedrijf bij je Social Media accounts
  •         Afbeeldingen/Quotes
  •         Emails
  •         Ebooks, online cursussen
  •         En zo verder..

(meer…)

Waarom een nieuwsbrief

waarom een nieuwsbrief

Je ziet ze op elke site wel ergens voorbij komen, de nieuwsbrief. Maar waarom gebruikt iedereen ze? Heeft het echt nut? In dit artikel leg ik uit dat het zelfs SUPERnuttig is, wat een sales funnel is en wat het te maken heeft met nieuwsbrieven. En wedden dat je dan direct aan de slag gaat!?!

(meer…)

Starten met MailChimp: Tutorial

starten met mailchimp tutorial

Aan het eind van dit artikel kun jij je 1e nieuwsbrief versturen! Je wilt eigenlijk wel een toffe nieuwsbrief, maar wow dat ziet er superingewikkeld uit en ‘Ik kan dat niet!’.. Nou jij kan dat zeker wel en ik ga je helpen!

Voor degene die niet weten wat Mailchimp is zal ik het even kort samenvatten:
Mailchimp is een online service die je kunt gebruiken om nieuwsbrieven of soortgelijke campagnes te versturen. Als je niet meer dan 2000 e-mails per maand verstuurt dan is het gratis en daar houden we van!

Een MailChimp account aanmaken is heel eenvoudig, gewoon met e-mail en naam en even verifiëren en tadaa. Dus dat ga ik niet helemaal uitleggen, dat kan jij gewoon!

(meer…)

Ranken van je webshop – SEO

Ik werk voornamelijk met startende online ondernemers en de meesten hiervan beginnen een webshop (of site). Wat mij opvalt is dat er veel onduidelijkheid is over wat SEO nou eigenlijk is. In dit artikel leg ik uit hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

Als ik zo’n vraag krijg probeer ik daar altijd zo duidelijk mogelijk antwoord op te geven, maar omdat het tijd en energie kost huurt men mij vaak in om het maar voor hen te doen. Dit kost geld en als starter wil je dat natuurlijk aan andere dingen besteden! Hieronder ga ik het daarom zo duidelijk mogelijk aan je uitleggen. GRATIS :)

(meer…)

Webshop beginnen, wat moet je weten

Een webshop beginnen is supertof, maar wat moet je nou eigenlijk allemaal weten om aan dit avontuur te beginnen? Ik heb het uitgezocht en in dit artikel zo duidelijk mogelijk omschreven voor je :)

Webshop beginnen, wat moet je weten over de regels:

Om een webshop te hebben moet je je houden aan een aantal regels zoals, je contactgegevens vermelden en duidelijke algemene voorwaarden. Het is wel handig om al deze regels op een rijtje te hebben zodat je direct goed van start kan gaan. Dus heb ik dit even voor je gedaan en op deze checklist staat alles in het kort zodat je alles makkelijk kunt afvinken. KLIK HIER VOOR DE CHECKLIST

(meer…)

Etsy verandert zoekmethode

Etsy verandert zoekmethode
Als een Etsy shop owner zul je misschien niet verrast zijn, Etsy verandert namelijk regelmatig dingen (zoals de indeling van categorieën bijvoorbeeld). Nu zijn ze een nieuwe zoekmethode aan het testen,
personalized search zo noemen ze het.

In dit artikel een korte uitleg over wat ze precies veranderen en wat het voor je shop betekent. Heb je nog geen Etsy shop en wil je er meer informatie over dan kun je daar hier verder over lezen.

(meer…)

Hoe vind je je eerste klanten voor je webshop?

Je hebt keihard gewerkt aan de voorbereidingen van je webshop en nu wil je klanten! In dit artikel geef ik je allerlei tips en ideeën om je tanden in te zetten, zodat je in contact komt met je (toekomstige) klanten.

Vind je het moeilijk om jezelf en je bedrijf te promoten? Voelt het niet goed of niet leuk?:

Er zijn maar weinig mensen die het heel makkelijk vinden om zichzelf en/of haar producten te promoten, het is zeg maar ‘een dingetje’. Het is de reden waarom veel webshops er na een korte tijd mee stoppen, ‘Er komen geen klanten’.. Maar het is vrij logisch dat als je jezelf niet (genoeg) promoot dat er geen klanten komen. Denk aan een fysieke winkel zonder etalage en zonder bord op de stoep en zonder advertenties en reclame.. Dat werkt ook niet! Een webshop beginnen is in die zin niet anders dan een fysieke winkel.

Om het makkelijker te maken om jezelf en je bedrijf te promoten geef ik je een aantal tips en trucs om het op een leuke manier aan te pakken op een win-win manier. Als de klant een groot voordeel krijgt op wat voor een manier dan ook is het voor jou veel leuker om dat te delen met een groot publiek! Ik ga je helpen, onthoud: gewoon beginnen bij stap 1 en dan volgt de rest vanzelf!

(meer…)