Selecteer een pagina
Jezelf vergelijken: Motivatie of Demotivatie?

Jezelf vergelijken: Motivatie of Demotivatie?

Je kent het vast wel, je wilt iets doen maar iemand anders heeft het al gedaan!! Meteen denk je ooh nou laat MIJN droom maar vliegen dan want het bestaat al en ik heb nog niks.. Jezelf vergelijken kan zorgen voor motivatie óf demotivatie.

In dit artikel wil ik je inzicht geven wanneer je het vergelijken voor je kan laten werken en wanneer het beter is om ermee te kappen.

(meer…)

Een eigen website beginnen

Een eigen website beginnen

Een eigen website beginnen, waar kun je mee starten per budget.

Dit artikel is handig als je een website wilt beginnen om je diensten op aan te bieden of op een andere manier geld mee wilt verdienen. Ook zeker interessant voor als je een eigen webshop wilt beginnen.

Ik maak per budget een stappenlijst en tips & tricks zodat je het meeste uit je budget haalt.

(meer…)

Super handig content plan voor je blog!

Super handig content plan voor je blog!

WAT IS CONTENT?

Content is simpel gezegd de inhoud van je website of eigenlijk zelfs de inhoud van al jouw boodschappen op het internet. Dit is nogal veel dus.. Daarom is het heel verstandig om een content plan te maken als je met een blog start, zelfs als je een website/webshop start zonder blog is het aan te raden om een content plan te maken en te volgen.

(meer…)

Handige rekenhulp om je producten te prijzen!!

Handige rekenhulp om je producten te prijzen!!

Het kan lastig zijn om een prijs te bepalen voor je product, waar moet je allemaal aan denken? Met deze rekentool kun je simpel al je kosten invullen en je gewenste winst en er rolt een productprijs uit!!

KLIK HIER VOOR DE GRATIS HANDIGE REKENHULP :D

Zelf aan de slag met je website?

 

Wil je zelf aan de slag om een eigen website te beginnen, dan raad ik je onderstaand premium thema aan. Ik gebruik dit thema voor alle websites en webshops die ik maak en het werkt eenvoudig en zeer prettig. Als je op onderstaande banner klikt en je koopt het thema dan kan het zijn dat ik een commissie ontvang, jij betaalt hier niks extra’s voor. Heb je vragen over dit thema en wil je meer weten dan kun je me altijd even mailen!!

 

Divi WordPress Theme

Brand statement: Jij bent je merk, wees onvergetelijk Deel 2

Brand statement: Jij bent je merk, wees onvergetelijk Deel 2

Dit is deel 2 van Brand statement: Jij bent je merk, wees onvergetelijk. Als je deel 1 nog niet gelezen hebt kan dat hier.

In dit artikel heb ik het over je brand statement op je website (ook een vorm van schriftelijke communicatie) en over de elevator pitch en hoe je daarmee jezelf en je merk onvergetelijk kunt maken.

Ik heb ook hulp vellen gemaakt die je bij elk punt kunt gebruiken, deze vind je onder deze link.

(meer…)

4 excuses om niet voor jezelf te beginnen (en waarom ik deze niet accepteer)

4 excuses om niet voor jezelf te beginnen (en waarom ik deze niet accepteer)

Wil jij voor jezelf beginnen, wil je werken zonder opleiding? Ben je supergoed in iets, maar doe je er niks mee?

Zonde! Als je bereid bent kneiterhard te werken is het absoluut mogelijk, voor iedereen! In dit artikel weerleg ik 4 excuses die ik vaak te horen krijg. En hoop ik je duidelijk te maken dat jij het ook echt kan!

Het enige wat je nodig hebt is de juiste instelling!! Dat is letterlijk het enige wat je nodig hebt.

(meer…)

Prijsbepaling en presentatie van je product, inclusief rekentool!!

Prijsbepaling en presentatie van je product, inclusief rekentool!!

Dit is deel 2 van 3 van een serie voor jou, de creatieve superster!

We hebben het al gehad over het kiezen van een verkoopplatform in deel 1, als je deze gemist hebt kun je hier beginnen met lezen.

En de logische volgende stap is productontwikkeling! Maar we gaan het toch over prijsbepaling hebben? Ja klopt, ik sla puntje productontwikkeling over. Ik ga er even vanuit dat je je producten al hebt gemaakt of dat het een ongoing iets is en je producten op bestelling maakt..

(meer…)

Je eigen creaties online verkopen?

Je eigen creaties online verkopen?

Deel 1: Online producten verkopen? Hier vind je hulp bij het kiezen van een verkoopplatform!

Hee lieve creatieve superster!! Hoe is het? Ik heb begrepen dat je graag je eigen maaksels wilt gaan verkopen.. Tohof!!

Ik heb, zoals jouw grootste fan hoort te doen, allerlei mogelijkheden uitgezocht om je creaties online te verkopen. Dit is deel 1 van een serie van 3 en dit eerste deel gaat over het kiezen van een verkoopplatform.

(meer…)

Blog of Webshop starten: 10 stappen om je op weg te helpen

Blog of Webshop starten: 10 stappen om je op weg te helpen

Je leest dit waarschijnlijk omdat je mij persoonlijk kent (hai mam!) of omdat je graag iets voor jezelf wilt beginnen, een leuke blog beginnen of webshop starten. Wat supertof dat je hier meer over wilt weten, het is zo ontzettend leuk om te doen en ik wil je graag helpen door mijn kennis over dit onderwerp te delen.

De meeste punten hieronder hebben of krijgen hun eigen blogpost, maar hier in het kort, samenvatting in 10 stappen en…. GO!!

(meer…)

Niche of doelgroep bepalen: tips om een ideaal profiel op te stellen

Niche of doelgroep bepalen: tips om een ideaal profiel op te stellen

Niche of doelgroep bepalen

Dit keer een wat kortere blogpost.. Maar dit is wel een heel belangrijk onderwerp. Ik zeg dat over bijna alle onderwerpen.. Maarja, je doelgroep bepalen is ook heel belangrijk! De juiste doelgroep aanspreken is nodig voor succes.. Het woord niche staat heel sjiek te staan in de titel, maar doelgroep en niche gaan hand in hand en als je onderstaande toepast op je bedrijf/blog dan zit je met beide goed.

Als startende (online) ondernemer moet je weten voor wie je gaat schrijven en voor wie je producten gaat maken. Als je dit in den beginne al weet uit te vogelen, dan scheelt het later een hoop tijd en moeite (en frustratie).

(meer…)

Businessplan schrijven: niet schrikken, het valt best mee

Businessplan schrijven: niet schrikken, het valt best mee

Hoe moet ik een businessplan schrijven voor m’n blog/webshop?

Misschien denk je “Een businessplan schrijven? Ugh, is dat nou echt nodig?” Mijn antwoord: nee, het is niet nodig! Niet als je een soort online dagboek wilt voor jezelf waar je soms iets mee verkoopt en soms ook niet.

Maar als je een succesvol blog/webshop wilt en je wilt geld verdienen terwijl je het leukste doet wat er is, namelijk eigen baas zijn en van je hobby je werk maken, dan is het wel echt een must! Ik denk dat als je serieus bent over je idee en plannen dat je zelfs hartstikke enthousiast raakt van het schrijven van dit plan!

(meer…)