Selecteer een pagina

POSILIEF – LOGO/BRANDING

Voor Boukje van PosiLief heb ik een logo en bijpassende elementen gemaakt voor haar nieuwe webshop: posilief.nl!!

Belangrijk voor Boukje was dat het vrolijk en toegankelijk moest zijn, het moest iets met een cactus worden en positiviteit uitstralen.

PosiLief is een website waar je blogs kunt lezen over positiviteit en tips krijgt over hoe je iemand offline in het zonnetje kunt zetten. Want iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen toch?

In de webshop kun je superleuke kadootjes kopen voor een ander óf voor jezelf en Boukje kan het ook nog mooi voor je inpakken ook zodat het helemaal een feest is om uit te pakken.

Bekijk hoe het project geworden is door op de afbeelding te klikken!! –>

MISS YOU TO THE MOON – LOGO/BRANDING

Voor Marjolein van Miss you to the Moon heb ik een logo ontworpen en een bijpassende stijl.

Ik heb meerdere opties gemaakt voor Marjolein zodat ze een ruime keus had, uiteindelijk is dit het eindresultaat geworden!!

Wil je ook een logo en bijbehorende ontwerpen voor je website of voor op social media? Kijk op LOGO + BRANDING voor meer info hierover, ik ga graag voor je aan de slag :)

Marjolein: “Ik vind het fantastisch geworden!! Ben super blij met het resultaat! Heel erg bedankt!”

<– Bekijk hoe het project geworden is door op de afbeelding te klikken!!

AIM52° – LOGO/BRANDING

Voor Aimee van AIM52° heb ik een logo ontworpen en een bijpassende stijl. Haar website maakt ze zelf (je kunt haar inhuren voor oa. Virtual Assistant diensten)

Ik heb meerdere opties gemaakt voor Aimee zodat ze een ruime keus had, uiteindelijk is dit het eindresultaat geworden!!

Wil je ook een logo en bijbehorende ontwerpen voor je website of voor op social media? Kijk op LOGO + BRANDING voor meer info hierover, ik ga graag voor je aan de slag :)

Aimee: “Super bedankt weer!! Ik vind dit echt zo leuk :-) en ben mega tevreden over de samenwerking. Lekker snel, lekker informeel, lekker creatief. Helemaal top!

Bekijk hoe het project geworden is door op de afbeelding te klikken!! –>

Happy Green Kitchen – Logo

Priscella van Happy Green Kitchen wilde graag een mooi logo voor haar FoodBlog, dus heb ik er 1 voor haar gemaakt :) Na meerdere keuzes kwamen we hierop uit.

Priscella: “Super bedankt!! Ik ben er echt zoooooo blij mee, precies wat ik in gedachten had is het nu geworden”.

Kantoormeisjes – Logo & Branding + Website

Agnes: “Ik heb Nicky ingeschakeld voor een logo- en huisstijlontwerp voor kantoormeisjes.nl. De ontwerpen die ze had gemaakt waren zo ‘spot on’ dat ik ook gevraagd heb of ze ook de website voor ons wilde maken. Tijdens het proces heeft ze me continu op de hoogte gehouden van de voortgang en kon ik ook steeds aangeven als ik iets toch net anders wilde.
 
Nicky heeft heel goed uitgevogeld wat er nodig was en wat we wilden uitstralen en dat heeft ze tot een prachtige website gemaakt die perfect past bij wat wij zijn. Dankjewel!”

Stichting Buddiez

Voor stichting Buddiez heb ik een logo mogen ontwerpen en een bijbehorende huisstijl. Ook heb ik diverse illustraties gemaakt en als klap op de vuurpijl de website!!

Buddiez is een stichting die gezonde kinderen onder professionele begeleiding koppelt aan zieke kinderen. Meer over de stichting lees je op de website.

Danielle over onze samenwerking:

“Ik ben heel blij dat Nicky de website heeft ontworpen evenals het mooie logo en de huisstijl. Nicky beschikt over een groot creatief talent en heeft originele ideeën waar je zelf niet direct aan denkt. Wat zeker net zo belangrijk is; Nicky denkt mee en is zeer prettig om mee samen te werken. Ik had geen betere samenwerking kunnen wensen”.

BEN JIJ DE MOL? – LOGO

Voor Heidi en Agnes van BEN JIJ DE MOL? heb ik een logo ontworpen die bij ze past. Ze verzorgen te gekke “Ben jij de Mol?” weekenden!!

Ik heb voor de hand gekozen omdat het iets stoers uitstraalt en omdat hij wijst, dus het logo vraagt niet alleen met de tekst of je de Mol bent, maar ook met de hand!!

Verder heb ik de kleuren gekozen die bij de bestaande website benjijdemol.com passen.

Het was een superleuk project om aan te werken en het 2e project dat ik deed voor deze toffe meiden!!

Vereniging Nederlandse Gemeenten

 

Voor Paulina van Vereniging Nederlandse Gemeenten heb ik een logo + huisstijl gemaakt. Hierbij was het belangrijk de verbinding tussen school en werk goed weer te geven.

Paulina over mij:

“Nicky Bakker van Withdots.com is een bevlogen grafisch ontwerper die ik graag betrek om mijn boodschap grafisch weer te geven. Ze luistert goed naar de wens van de opdrachtgever, zodat de boodschap optimaal overkomt op internet. Ideaal dat ze zoveel weet van social media. En daarnaast, zeer professioneel, accuraat en maakt ze gewoon toffe dingen!”

Ouders van Nature – logo

Voor Chantal van oudersvannature.nl heb ik een logo ontworpen, dat past bij haar website die gaat over natuurlijk ouderschap.

Op oudersvannature.nl lees je vanalles over ouderschap en natuur, leuke buitenuitjes, lekkere recepten en nog veel meer!