MISS YOU TO THE MOON – LOGO/BRANDING

Voor Marjolein van Miss you to the Moon heb ik een logo ontworpen en een bijpassende stijl. 

Ik heb meerdere opties gemaakt voor Marjolein zodat ze een ruime keus had, uiteindelijk is dit het eindresultaat geworden!!

Wil je ook een logo en bijbehorende ontwerpen voor je website of voor op social media? Kijk op LOGO + BRANDING voor meer info hierover, ik ga graag voor je aan de slag :)

Marjolein: “Ik vind het fantastisch geworden!! Ben super blij met het resultaat! Heel erg bedankt!”

AIM52° – LOGO/BRANDING

Voor Aimee van AIM52° heb ik een logo ontworpen en een bijpassende stijl. Haar website maakt ze zelf (je kunt haar inhuren voor oa. Virtual Assistant diensten)

Ik heb meerdere opties gemaakt voor Aimee zodat ze een ruime keus had, uiteindelijk is dit het eindresultaat geworden!!

Wil je ook een logo en bijbehorende ontwerpen voor je website of voor op social media? Kijk op LOGO + BRANDING voor meer info hierover, ik ga graag voor je aan de slag :)

Aimee: “Super bedankt weer!! Ik vind dit echt zo leuk :-) en ben mega tevreden over de samenwerking. Lekker snel, lekker informeel, lekker creatief. Helemaal top!

Happy Green Kitchen – Logo

Priscella van Happy Green Kitchen wilde graag een mooi logo voor haar FoodBlog, dus heb ik er 1 voor haar gemaakt :) Na meerdere keuzes kwamen we hierop uit.

Priscella: “Super bedankt!! Ik ben er echt zoooooo blij mee, precies wat ik in gedachten had is het nu geworden”.

GigiRose – Logo & Branding

De meiden achter de webshop GigiRose.be hebben mij gevraagd om een logo te maken voor hun merk/webshop. Het logo moest een soort tweedeling hebben die staat voor de meiden Gigi en Rose. Ze verschillen van stijlen, maar overlappen hier en daar ook. In elke Gigi zit een beetje Rose en andersom :) Ze verkopen superleuke kleding!!

BEN JIJ DE MOL? – LOGO

Voor Heidi en Agnes van BEN JIJ DE MOL? heb ik een logo ontworpen die bij ze past. Ze verzorgen te gekke “Ben jij de Mol?” weekenden!!

Ik heb voor de hand gekozen omdat het iets stoers uitstraalt en omdat hij wijst, dus het logo vraagt niet alleen met de tekst of je de Mol bent, maar ook met de hand!!

Verder heb ik de kleuren gekozen die bij de bestaande website benjijdemol.com passen.

Het was een superleuk project om aan te werken en het 2e project dat ik deed voor deze toffe meiden!!

Kantoormeisjes – Logo & Branding + Website

Agnes: “Ik heb Nicky ingeschakeld voor een logo- en huisstijlontwerp voor kantoormeisjes.nl. De ontwerpen die ze had gemaakt waren zo ‘spot on’ dat ik ook gevraagd heb of ze ook de website voor ons wilde maken. Tijdens het proces heeft ze me continu op de hoogte gehouden van de voortgang en kon ik ook steeds aangeven als ik iets toch net anders wilde.
 
Nicky heeft heel goed uitgevogeld wat er nodig was en wat we wilden uitstralen en dat heeft ze tot een prachtige website gemaakt die perfect past bij wat wij zijn. Dankjewel!”

Cookie Lifestyle

Voor Myrte van Cookie Lifestyle heb ik een logo, huisstijl en webshop gemaakt, deze kun je hier bekijken.

Ik heb met veel plezier aan dit project gewerkt en het is ‘al zeg ik het zelf’ een supertoffe webshop geworden!!

Myrte over onze samenwerking:

‘Ik wil je echt enorm bedanken voor alle hulp bij het maken van de webshop. Je hebt meer gedaan dan eigenlijk nodig was. Bent altijd erg snel en goed bereikbaar en erg goed in wat je doet! Ik zal in de toekomst dan ook nog wel vaker een beroep op je doen voor andere ontwerpen e.d. (heb namelijk nog heel veel ideeën ;)’.

Vereniging Nederlandse Gemeenten

 

Voor Paulina van Vereniging Nederlandse Gemeenten heb ik een logo + huisstijl gemaakt. Hierbij was het belangrijk de verbinding tussen school en werk goed weer te geven.

Paulina over mij:

“Nicky Bakker van Withdots.com is een bevlogen grafisch ontwerper die ik graag betrek om mijn boodschap grafisch weer te geven. Ze luistert goed naar de wens van de opdrachtgever, zodat de boodschap optimaal overkomt op internet. Ideaal dat ze zoveel weet van social media. En daarnaast, zeer professioneel, accuraat en maakt ze gewoon toffe dingen!”

Danielle Inspireert

Voor Danielle heb ik een gloednieuwe frisse website gemaakt, de opdracht was rustig maar met veel blauw. Het kenmerkende vlindertje van haar bestaande logo heb ik overal terug laten komen.

Bekijk de website hier!

Danielle over mij:

“Nicky heeft de website ontworpen en is webdesigner van Stichting Buddiez. Als voorzitter heb ik frequent contact met haar en dat verloopt altijd soepel, snel en accuraat. Ze is ontzettend creatief en bevlogen. Toen ik mijn eigen website wilde vernieuwen was het eigenlijk meer dan logisch dat ik Nicky daarvoor wilde inzetten. Simpelweg omdat ik wist dat zij dat als geen ander een website kon maken dat perfect bij mij past en bij mijn visies aansluit. Het resultaat is fantastisch! Zo inspirerend dat ik er zelf een gedicht over heb geschreven! Kortom ik raad iedereen withdots.com aan!”

Sport Kinderopvang – Green Kidz

 

 

Voor Green-Kidz heb ik een logo/huisstijl mogen ontwerpen en ook de website heb ik mogen maken. De kinderopvang is nog niet van start, dus de site staat ook nog niet online. Maar hiernaast kun je alvast zien hoe het eruit komt te zien!!

Stichting Buddiez

Voor stichting Buddiez heb ik een logo mogen ontwerpen en een bijbehorende huisstijl. Ook heb ik diverse illustraties gemaakt en als klap op de vuurpijl de website!!

Buddiez is een stichting die gezonde kinderen onder professionele begeleiding koppelt aan zieke kinderen. Meer over de stichting lees je op de website.

Danielle over onze samenwerking:

“Ik ben heel blij dat Nicky de website heeft ontworpen evenals het mooie logo en de huisstijl. Nicky beschikt over een groot creatief talent en heeft originele ideeën waar je zelf niet direct aan denkt. Wat zeker net zo belangrijk is; Nicky denkt mee en is zeer prettig om mee samen te werken. Ik had geen betere samenwerking kunnen wensen”.

Lovely for less – logo + visitekaartjes

Voor Amanda van Lovely for less heb ik een logo ontworpen, haar visitekaartje, thank you kaartje en een Facebook banner.

Lovely for less is helaas gestopt.


Amanda over onze samenwerking:

“Onwijs bedankt voor het mooie design!! Jij denkt echt goed mee en hebt zo een super logo, visitekaartje, thank you tag en Facebookbanner voor me gemaakt!! Ik ben er echt heeeel erg blij mee!!”

Imago Specialist

 

Voor Mirjam Kootstra van Imago Specialist heb ik een logo, bijbehorende huisstijl en website gemaakt.

De website heeft een online inplan mogelijkheid voor Skype afspraken en een chat programma zodat klanten live kunnen chatten met Mirjam.

 

Rebel & Chic – logo / watermerk

Voor het hippe kindermerk Rebel & Chic heb ik een logo + alternatief logo + banner + watermerk ontworpen!

Erg leuk om te doen, Charissa van Rebel & Chic verkoopt toffe luiertaarten van shabby chic tot superstoer. Ook verkoopt ze leuke kinderkleertjes en schoentjes.

Ouders van Nature – logo

Voor Chantal van oudersvannature.nl heb ik een logo ontworpen, dat past bij haar website die gaat over natuurlijk ouderschap.

Op oudersvannature.nl lees je vanalles over ouderschap en natuur, leuke buitenuitjes, lekkere recepten en nog veel meer!

JewelStar – Logo

Voor Paulina van Jewelstar heb ik een logo ontworpen. Jewelstar verkoopt prachtige medaillons en andere sieraden, zelf samen te stellen en met liefde gemaakt.

Woorden van Paulina over WithDots:

“Creatief, begeleiding met aandacht, dat stapje extra zetten”

ZoZo haarspeldjes & meer – logo

Voor Marieke van ZoZo haarspeldjes & meer heb ik een logo gemaakt en een bijpassende banner voor haar Facebook pagina.

Marieke verkoopt haarspeldjes, haarbandjes en dat soort heerlijk tutspul voor de kleine (en grote) meiden!

Marieke over onze samenwerking:

“Ze heeft mijn product gezien en zonder echt overleg maakte ze precies wat ik wil en wat bij mijn product past. Zeer professioneel en ontzettend snel. Binnen een dag was alles geregeld! Dik tevreden.”

Sultan – logo

Voor de Utrechtse band ‘Sultan’ heb ik een logo ontworpen.

De band bestaat uit de leden: Sultani Marloes (Zang), Sultan Maarten (Gitaar), Sultan Thijs (Bass), Sultan Jeroen (Drums) en ze spelen rock covers!

Manca’s Taarten

 

 

Voor Bianca van Manca’s Taarten heb ik een logo/huisstijl mogen ontwerpen. Hij is om op te vreten al zeg ik ‘t zelf ;)