Selecteer een pagina

 

Wil je hulp bij het bouwen van je eigen website?

Jij doet het werk, ik assisteer vanaf de zijlijn!!

 

Je hebt een tof plan, je weet wat je wilt maar.. Het is 2019..  Je hebt een website nodig!!

En daar kom ik om de hoek, ik help je om je visie binnen no-time te vertalen naar een website die perfect bij je past en die (nog belangrijker!) je ideale klant aanspreekt. Je bouwt de site helemaal zelf, met mij achter de hand voor vragen, tips en advies!!

Dit is perfect als je het aandurft om het zelf te doen en toch wat ondersteuning wilt als het lastig wordt (want hoe vet als je kan zeggen dat je je eigen site hebt gebouwd!!).

Ik ben beschikbaar voor tips en advies en technische issues.. Eigenlijk voor alles wat per mail beantwoord kan worden, ik zal ook regelmatig inloggen zodat ik kan zien hoe je vordert en of alles goed staat.

*ik ben 3 maanden beschikbaar als jouw persoonlijke website coach, per mail kun je ongelimiteerd vragen stellen gedurende deze periode

Met dit assistentie pakket krijg je:

Zelfvertrouwen in je nieuwe merk en je diensten en/of producten die je aanbiedt, ik coach je tot het prachtigste resultaat!!

Dit pakket is inclusief een premium thema (Divi) twv $249,-

Een goed werkende, fantastisch uitziende website die je zelf gebouwd hebt!! Kortom, een website die volledig bij jou en je merk past.

Wat anderen over mij zeggen:

Nicky, wat jij voor mij hebt gedaan en vooral hebt betekent in mijn reis naar het resultaat is met geen pen te beschrijven! Vanaf het eerste contact wist ik dat jij mijn droom en mijn doelen zou kunnen vertalen in een website waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. Je hebt mij zoveel gegeven; geduld, inspiratie en vertrouwen. Zonder jou was dit nooit zo BLISS geworden! Je bent een powervrouw die ik iedere ( startende ) ondernemer aan zal raden. Keep up the good work, je bent een bron van energie! Dankjewel voor alles!

WithBliss Linda

WITHDOTS WEBSITE ASSITENTIE vanaf €350,-

Volgeboekt voor 2019

 

Hoe werkt het?

 • Als je hierboven op LATEN WE KNALLEN klikt dan kom je bij een formulier die je kunt invullen, ik ontvang deze per mail en zal deze z.s.m. behandelen.
 • Je krijgt van mij n.a.v. dit formulier een offerte met een prijs op maat voor jouw project, elk project is anders en uniek!! Prijs hangt af van de aanvullingen die je eventueel kiest bij dit pakket.
 • Ik help je met het installeren van de WordPress installatie op je domein, ik leg je uit hoe je een coming soon page instelt voor de tijd dat je aan het bouwen bent.

 • Vervolgens krijg je van mij een premium thema twv $249,- en ik maak een ChildTheme voor je (dit is een custom versie van de site die je maakt met het premium thema, alle aanpassingen blijven dan intact bij alle updates.

 • Je krijgt tijdens het bouwen van je site tips van me per mail + ik ben altijd per mail bereikbaar voor alle vragen die je hebt. Ik zal ook op de achterkant meekijken zodat ik kan zien wat je gedaan hebt en hoe het eventueel anders moet en ik kan dingen voor je aanpassen als het echt niet lukt.

 • Het premium thema die je erbij krijgt is Divi, het is een vrij makkelijk systeem met een visual builder en je hoeft niet met code te werken als je dit niet wilt.

Kosten voor deze email coaching voor het maken van je eigen website: €350,-

Dit is inclusief:

 • Hulp bij installeren van WordPress
 • Hulp bij installeren van het premium thema twv $249,-!!
 • Ik maak een ChildTheme en stel deze in
 • Ik ben altijd bereikbaar per mail voor vragen gedurende een periode van 3 maanden
 • ‘Crisishulp’ ik kan ingrijpen als er iets echt niet lukt tijdens het bouwen. Zolang het kleine wijzigingen zijn.


Exclusief:

 • Domeinnaam en hosting, dit regel je zelf vooraf


Optionele aanvullingen:

 

Wil je toch liever je site door mij laten maken? Dan kun je op deze pagina bekijken hoe dat werkt!!

WITHDOTS WEBSITE ASSISTENTIE €350,-

Volgeboekt voor 2019

 

WithDots Website assistentie is perfect voor:

 

 • Creatievelingen die een facebook verkoop groep hebben of een Etsy shop en die graag hun eigen site willen hebben.

   

 • Online ondernemers die hun diensten online willen verkopen, virtual assistants, coaches etc

   

 • Winkeltjes of bedrijven die wel een fysieke locatie hebben, maar nog nergens te vinden zijn op het magische internet

Én je moet het zelf willen doen, met een beetje hulp van mij :)

WithDots WEBsite ASSISTENTIE is niet perfect:

 

 • Als je nooit met computers werkt en hier ook geen behoefte aan hebt

   

 • Als je een hele ingewikkelde website wilt met hele speciale functionaliteiten. Twijfel je, neem even contact op dan kan ik je advies geven of je het beter wel of beter niet zelf kunt doen.

   

 • Mensen die nog niet precies weten wat ze willen, als jij dit bent → neem contact op misschien kan ik je met wat coaching de juiste kant op krijgen :D

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN:

“Ik heb Nicky ingeschakeld voor een logo- en huisstijlontwerp voor kantoormeisjes.nl. De ontwerpen die ze had gemaakt waren zo ‘spot on’ dat ik ook gevraagd heb of ze ook de website voor ons wilde maken. Tijdens het proces heeft ze me continu op de hoogte gehouden van de voortgang en kon ik ook steeds aangeven als ik iets toch net anders wilde.
 
Nicky heeft heel goed uitgevogeld wat er nodig was en wat we wilden uitstralen en dat heeft ze tot een prachtige website gemaakt die perfect past bij wat wij zijn. Dankjewel!”
 
Agnes Boeijing

veelgestelde vragen:

Wat moet ik allemaal hebben voor we kunnen beginnen met mijn website?

Voordat je begint aan je site moet er natuurlijk een omgeving zijn waar je de site op kunt bouwen. Je regelt zelf een domeinnaam en hosting. En ik zorg dan dat er een WordPress installatie op komt en dat ik het premium thema met bijbehorend ChildTheme erop zet.

Ook is het nodig dat je op tijd alle teksten en afbeeldingen gereed hebt, zodat je ook iets hebt om te gaan bouwen. Ontwerpen en teksten schrijven zit niet bij dit pakket in, voor het ontwerpen van een logo en bijbehoren kun je kiezen voor Branding + Website. Als je hulp wilt bij teksten, geef dat aan en ik zal per project kijken of ik je van dienst kan zijn, anders kan ik je verwijzen naar een andere copywriter die goed bij je past.

Waar ga ik mijn website mee bouwen?

Ik zal WordPress installeren voor je om te gebruiken als platform en je krijgt een premium thema die goed ondersteund is en die zeer regelmatig geüpdate wordt (Divi twv $249,-) als je kiest voor dit assistentie pakket.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, ik heb er geen probleem mee als je in termijnen betaalt, ik kijk wel altijd per project hoe we dit indelen en zal altijd een aanbetaling vragen.

Zijn er nog andere kosten die ik krijg los van wat jij vraagt?

Ja, je zult een domeinnaam en bijbehorende hosting nodig hebben om een website op te kunnen zetten. Mocht je hier vragen over hebben kun je me die per mail stellen en ik kan je dan advies geven over wat je het beste kunt doen.

Als de website live staat en het project is afgerond, moet er dan nog iets met de website?

Ja, je zult de website regelmatig moeten updaten en elke dag/nacht back-ups maken is ook een goed idee. Als je het fijn vindt dat ik dit verzorg dan kan dit voor €15,- per maand. Hiervoor maak ik elke nacht een back-up en verzorg ik de updates van het thema, de plugins en de WordPress installatie.

En hoe zit het met het plaatsen van blogs en afbeeldingen of het veranderen van teksten?

Als je liever niks aan de website wilt doen en dit graag uitbesteed dan kan ik dit voor je doen, de prijs hiervoor is afhankelijk van wat ik voor je ga doen dus dit zullen we bespreken als de site live gaat :) Mijn uurprijs is momenteel €35,-

Geen van de diensten lijken precies aan te sluiten op wat ik wil en nodig heb..

Dat is geen probleem! Als jij denkt dat wij een goede match zijn, mail me je idee / plan en we gaan kijken wat ik voor je kan doen!!

WITHDOTS WEBSITE ASSISTENTIE €350,-

Volgeboekt voor 2019