Selecteer een pagina

 

SAMEN MAKEN WE JE MERK ONVERGETELIJK!!

In 4* weken kun je al online zijn met je website!!

 

Je hebt een tof plan, je weet wat je wilt maar.. Het is 2019..  Je hebt een website nodig!! En daar kom ik om de hoek, ik help je om je visie binnen no-time te vertalen naar een website die perfect bij je past en die (nog belangrijker!) je ideale klant aanspreekt.

Ik begeleid je tijdens het proces en indien nodig help ik je bij het bedenken van een strategie, het ontwikkelen van diensten, het schrijven van teksten wat je maar wilt..

*4 weken is krap, maar niet onmogelijk. Hieronder lees je wat meer over de doorlooptijd. Gemiddeld is deze 5-7 weken

Na deze weken van samenwerking heb je:

Een goed werkende, fantastisch uitziende website

Zelfvertrouwen in je nieuwe merk en je diensten en/of producten die je aanbiedt

Een website die volledig bij jou en je merk past

wat anderen over mij zeggen:

Nicky, wat jij voor mij hebt gedaan en vooral hebt betekent in mijn reis naar het resultaat is met geen pen te beschrijven! Vanaf het eerste contact wist ik dat jij mijn droom en mijn doelen zou kunnen vertalen in een website waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. Je hebt mij zoveel gegeven; geduld, inspiratie en vertrouwen. Zonder jou was dit nooit zo BLISS geworden! Je bent een powervrouw die ik iedere ( startende ) ondernemer aan zal raden. Keep up the good work, je bent een bron van energie! Dankjewel voor alles!

WithBliss Linda

WITHDOTS WEBSITE vanaf €950,-

Er zijn geen plekken meer beschikbaar, ik ben helemaal volgeboekt

 

Hoe werkt het?

 • Als je hierboven op LATEN WE KNALLEN klikt dan kom je bij een formulier die je kunt invullen, ik ontvang deze per mail en zal deze z.s.m. behandelen.
 • Je krijgt van mij n.a.v. dit formulier een offerte met een prijs op maat voor jouw project, elk project is anders en uniek!!

.

Planning en Strategie

In deze week bepalen we de planning en we bepalen het doel van je website, dat is superbelangrijk want als we niet weten wat het doel is, hoe weten je klanten dat dan?

.

Bouwen

Als ik de info van de domeinnaam en hosting van jou binnen heb (ik laat weten wat ik nodig heb, geen zorgen!) dan zet ik eerst een WordPress installatie en een premium thema erop Divi twv $249,- Ook stel ik een coming soon page in. In deze week maak ik de opzet van alle pagina’s, ik zorg ervoor dat alles wat we besproken hebben tijdens ons mailcontact door galmt in het ontwerp van de pagina’s. Alles zal passen bij jou en je boodschap.

.

Tweaken

Tweaken en bijspijkeren van de opzet en het integreren van bijvoorbeeld MailChimp of Formulieren. Ook bekijk in aan het einde van deze week hoe alles mobiel werkt en zal ik dit in orde maken. Dit kan pas als verder alles klaar is anders is het dubbel werk :)

.

Puntjes op de i 

In week 4 zetten we alle puntjes op de i, alle teksten nalopen, eventuele afbeeldingen vervangen. Social media koppelingen maken en checken. Als alles klaar is kan de coming soon page eraf en gaat je site live!!

Zoals je ziet kan je site dus in 4 weken klaar zijn!! Wel is het belangrijk om even te vermelden dat ik hiervoor alle teksten en afbeeldingen en logo’s etc voor week 2 binnen moet hebben, zodat ik dit allemaal op tijd kan verwerken.

Als je net begint en je hebt nog geen logo en andere branding elementen dan zal ik daarmee beginnen, bovenstaande weekindeling begint dan bij week 3 ongeveer. Het zal dan tussen de 5 en 7 weken zijn voor je website af is. Die eerste 2 weken heb ik nodig om een mooi branding pakket voor je te maken die naadloos aansluit bij je boodschap, je persoonlijkheid en je doelgroep. Kies in dit geval voor Branding + Website bij het formulier.

Na de lancering krijg je een uitleg per mail hoe je zelf dingen kunt aanpassen, ook blijf ik gewoon beschikbaar voor vragen uiteraard!!

Mocht je je site liever zelf bouwen, maar wel graag assistentie hebben voor de technische/lastige dingen? Kijk dan even op mijn pagina Coaching, ik assisteer je bij het maken van je site en ook bij dat pakket krijg je een premium thema twv $249,- erbij!!

WITHDOTS WEBSITE vanaf €950,-

Er zijn geen plekken meer beschikbaar, ik ben helemaal volgeboekt

 

Een WithDots Website is perfect voor:

 

 • Creatievelingen die een facebook verkoop groep hebben of een Etsy shop en die graag hun eigen site willen hebben.

   

 • Online ondernemers die hun diensten online willen verkopen, virtual assistants, coaches etc

   

 • Winkeltjes of bedrijven die wel een fysieke locatie hebben, maar nog nergens te vinden zijn op het magische internet

Een WithDots site is niet perfect voor:

 

 • Mensen die een mega giga webshop willen starten met 3 miljoen producten (ik overdrijf, maar ik bedoel heel veel)

   

 • Mensen die niet snel kunnen of willen schakelen. Om binnen een korte tijd tot een optimaal resultaat te komen moeten we KNALLEN!! (langere projecten neem ik sporadisch aan, neem contact op als je denkt dat je project bij mij in goede handen zal zijn en ik maak een plan op maat)

   

 • Mensen die nog niet precies weten wat ze willen, als jij dit bent → neem contact op misschien kan ik je met wat coaching de juiste kant op krijgen :D

wat anderen over mij zeggen:

“Ik heb Nicky ingeschakeld voor een logo- en huisstijlontwerp voor kantoormeisjes.nl. De ontwerpen die ze had gemaakt waren zo ‘spot on’ dat ik ook gevraagd heb of ze ook de website voor ons wilde maken. Tijdens het proces heeft ze me continu op de hoogte gehouden van de voortgang en kon ik ook steeds aangeven als ik iets toch net anders wilde.
 
Nicky heeft heel goed uitgevogeld wat er nodig was en wat we wilden uitstralen en dat heeft ze tot een prachtige website gemaakt die perfect past bij wat wij zijn. Dankjewel!”
 
Agnes Boeijing

veelgestelde vragen:

Wat moet ik allemaal hebben voor je kunt beginnen met mijn website?

Voordat ik begin aan je site zal ik je een vragenlijst mailen, vragen zoals wat maakt jouw merk uniek en welke kleuren kenmerken jouw merk etc. Naar aanleiding van die vragenlijst kan ik een beeld vormen van hoe jij bent en hoe we dit kunnen gaan vertalen naar je merk en website.

Ook is het nodig dat je op tijd alle teksten en afbeeldingen gereed hebt, wat je precies allemaal moet hebben zal ik duidelijk aangeven in de mail zodat je gericht aan de slag kunt. Ontwerpen en teksten schrijven zit niet standaard bij het website pakket in, voor het ontwerpen van een logo en bijbehoren kun je kiezen voor Branding + Website. Als je hulp wilt bij teksten, geef dat aan en ik zal per project kijken of ik je van dienst kan zijn, anders kan ik je verwijzen naar een andere copywriter die goed bij je past.

Waar bouw je de website mee / op?

Ik gebruik WordPress als platform en ik gebruik altijd een premium thema (Divi) twv $249,- dat goed ondersteunt is en die zeer regelmatig geüpdate wordt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, ik heb er geen probleem mee als je in termijnen betaalt, ik kijk wel altijd per project hoe we dit indelen en zal altijd een aanbetaling vragen.

Zijn er nog andere kosten die ik krijg los van wat jij vraagt?

Ja, je zult een domeinnaam en bijbehorende hosting nodig hebben om een website op te kunnen zetten. Mocht je niet goed weten wat je moet kiezen, dan kan ik je daarin adviseren.

Als de website live staat en het project is afgerond, moet er dan nog iets met de website?

Ja, je zult de website regelmatig moeten updaten en elke dag/nacht back-ups maken is ook een goed idee. Als je het fijn vindt dat ik dit verzorg dan kan dit voor €15,- per maand. Hiervoor maak ik elke nacht een back-up en verzorg ik de updates van het thema, de plugins en de WordPress installatie.

En hoe zit het met het plaatsen van blogs en afbeeldingen of het veranderen van teksten?

Ik blijf 30 dagen beschikbaar voor vragen per mail, je krijgt een handleiding/uitleg per mail als de site live gaat met een uitleg maar je kunt altijd een beroep op mij doen.

Als je liever helemaal niks aan de website wilt doen en dit graag uitbesteed dan kan ik dit voor je doen, de prijs hiervoor is afhankelijk van wat ik voor je ga doen dus dit zullen we bespreken als de site live gaat :) Mijn uurprijs is momenteel €35,-

Geen van de diensten lijken precies aan te sluiten op wat ik wil en nodig heb..

Dat is geen probleem! Als jij denkt dat wij een goede match zijn, mail me je idee / plan en we gaan kijken wat ik voor je kan doen!!

WITHDOTS WEBSITE vanaf €950,-

Er zijn geen plekken meer beschikbaar, ik ben helemaal volgeboekt

 

* Sommige dikgedrukte linkjes zijn affiliate links. Als je erop klikt en je koopt een product, dan ontvang ik wellicht een commissie.