Selecteer een pagina

De opdracht:

Marjolein wilde graag een logo en bijpassende submarks voor haar nieuwe onderneming “Miss You to the Moon”. Ze gaf aan iets hips en eigentijds te willen voor haar herdenkingsproducten voor huisdieren. Ze ontwerpt mooie herdenkingsproducten, die bij de moderne vrouw in de woonkamer kunnen staan zonder dat het opvalt of uit de smaak valt. Daar hoort natuurlijk een logo bij die niet schreeuwerig is en die niet een illustratie van een hondenpoot bevat :)

Het proces:

Marjolein heeft een moodboard gemaakt waarin haar smaak duidelijk naar voren kwam, ook heb ik haar een aantal vragen gesteld om zo duidelijk mogelijk tot de kern te komen van wat ze zocht. Ik ben toen begonnen met het opschrijven van woorden en vibes die passen bij het nieuw te ontwerpen merk, hip – neutraal – rustig – zachte kleuren etc. Ik ben toen verder gegaan met het ontwerpen van de eerste opties en daarbij dus rekening gehouden met de vibes en het moodboard. Ik heb voornamelijk zachte kleuren gebruikt en bij sommige opties iets stoers toegevoegd.

Eindresultaat:

Het eindresultaat is een rustig, zacht logo geworden die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Iets wat neutraal is en overal bij past, maar toch eigen voelt en herkenbaar is en helemaal bij Marjolein past.

Feedback Marjolein:

Marjolein: “Ik vind het fantastisch geworden!! Ben super blij met het resultaat! Heel erg bedankt!”

 

 

 

 

 

Het Proces: